Paštiková pomazánka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks žloutek
1 ks cibule
1 ks paštika
50 g tavený sýr
podle chuti
sůl
hořčice
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Měkký sýr rozšleháme a přidáme k němu paštiku a žloutek, ten nám pomazánku zjemní a trošku naředí.

  2. Paštikovou pomazánku ochutíme trochou hořčice a soli, jemně opepříme a přidáme na jemno nakrájenou cibulku. Paštikovou pomazánku můžeme pozměnit, pokud do ní přidáme trochou pomazánkového másla nebo kečupu.

  3. Paštikovou pomazánku mažeme na čerstvé pečivo a podáváme třeba jako studenou večeři.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy