Pekingští hadi recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 lžíce solamyl
1 ks žloutek
1 lžíce sójová omáčka
400 g hovězí roštěná
podle chuti
sůl
pórek
bílé zelí
čerstvá paprika
slané arašídy
jugoslávská vegeta

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na tenké a dlouhé nudličky. Přidáme žloutek, solamyl, sůl a sójovou omáčku, vše zamícháme, necháme 4 hodiny odležet v lednici. Nejlepší je ale maso si naložit den předem.

  2. Na rozpáleném tuku opečeme na kostky nakrájenou papriku, nakrájený pórek a zelí, přidáme arašídy.

  3. Zvlášť na pánvi zprudka opečeme nudličky masa a smícháme se zeleninou. Pekingské hady dochucujeme sójovou omáčkou, solí a jugoslávskou vegetou.

  4. Pekingské hady podáváme s kari nebo šunkovou rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy