Pekingští hadi recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 lžíce solamyl 1 ks žloutek 1 lžíce sójová omáčka 400 g hovězí roštěná podle chuti sůl pórek bílé zelí čerstvá paprika slané arašídy jugoslávská vegeta
Postup Pekingští hadi recept
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na tenké a dlouhé nudličky. Přidáme žloutek, solamyl, sůl a sójovou omáčku, vše zamícháme, necháme 4 hodiny odležet v lednici. Nejlepší je ale maso si naložit den předem.
Na rozpáleném tuku opečeme na kostky nakrájenou papriku, nakrájený pórek a zelí, přidáme arašídy.
Zvlášť na pánvi zprudka opečeme nudličky masa a smícháme se zeleninou. Pekingské hady dochucujeme sójovou omáčkou, solí a jugoslávskou vegetou.
Pekingské hady podáváme s kari nebo šunkovou rýží.