Piškotový korpus s krémem a ovocem recept

Apetit Recepty dezerty

Suroviny na recept

10 lžic cukr
5 ks vejce
1/8 kostky máslo
marmeláda
1 balíček prášek do pečiva
1 balíček vanilkový cukr
10 lžic polohrubá mouka
10 lžic teplá voda
čerstvé ovoce
1 balíček vanilkový pudinkový prášek

Postup přípravy receptu

  1. Příprava korpusu: Teplou vodu, cukr, polohrubou mouku, vejce a prášek do pečiva smícháme a vyšleháme do hladkého těsta

  2. Korpus upečeme na plechu vyloženém pečícím papírem

  3. Během pečení si připravíme vanilkový krém z pudinkového prášku, másla a vanilkového cukru

  4. Korpus v půlce rozkrojíme, namažeme marmeládou a přiklopíme vrchním dílem korpusu, který potřeme vanilkovým krémem. Ozdobíme čerstvým ovocem

  5. Piškotový korpus s krémem a ovocem můžeme vymyslet na sto způsobů - použít jakékoliv ovoce, čerstvé či kompotované.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!