Piškotový korpus s krémem a ovocem recept
Apetit Recepty dezertySuroviny na recept
- 10 lžic cukr 5 ks vejce 1/8 kostky máslo marmeláda 1 balíček prášek do pečiva 1 balíček vanilkový cukr 10 lžic polohrubá mouka 10 lžic teplá voda čerstvé ovoce 1 balíček vanilkový pudinkový prášek
Postup Piškotový korpus s krémem a ovocem
Postup přípravy receptu
-
Příprava korpusu: Teplou vodu, cukr, polohrubou mouku, vejce a prášek do pečiva smícháme a vyšleháme do hladkého těsta
Korpus upečeme na plechu vyloženém pečícím papírem
Během pečení si připravíme vanilkový krém z pudinkového prášku, másla a vanilkového cukru
Korpus v půlce rozkrojíme, namažeme marmeládou a přiklopíme vrchním dílem korpusu, který potřeme vanilkovým krémem. Ozdobíme čerstvým ovocem
Piškotový korpus s krémem a ovocem můžeme vymyslet na sto způsobů - použít jakékoliv ovoce, čerstvé či kompotované.