Plzeňský karšouch recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

česnek
olej
sůl
3 ks vejce
250 g brambory
2 lžíce mléko
majoránka
2 lžíce hladká mouka
mletý černý pepř
500 g mleté míchané maso

Postup přípravy receptu

  1. Syrové brambory oloupeme a nastrouháme najemno.

  2. Do mísy dáme brambory. Přidáme zbylé ingredience, koření podle chuti a podle potřeby přidáme do hmoty vejce. Z masa vypracujeme vláčné těsto.

  3. Z masové hmoty tvoříme mokrýma rukama malé placičky, které smažíme v oleji. Podle chuti můžeme plzeňský karšouch obalit v trojobalu.

  4. Plzeňský karšouch podáváme se zeleninovým salátem nebo zelným salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!