Rafaelo s bílou čokoládou recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- těsto 5 dkg cukr 5 dkg máslo 2 lžíce rum 1 balíček vanilkový cukr 6 dkg strouhaný kokos 15 dkg bílá čokoláda 2 lžíce citronová šťáva na obalení 4 dkg strouhaný kokos náplň 3 dkg loupané mandle
Postup Rafaelo s bílou čokoládou recept
Postup přípravy receptu
-
Máslo, cukr a vanilkový cukr utřeme do pěny. Přidáme jemně nastrouhanou čokoládu, rum, citronovou šťávu, 6 dkg kokosu a vše smícháme.
Rukama z čokoládové hmoty vytváříme malé dílky, do kterých vložíme mandli a dlaněmi vykroužíme kuličky, které následně obalíme ve zbylém kokosu.
Rafaelo s bílou čokoládou uchováváme v chladu.