Ragout Navarin recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
sůl
500 g brambory
2 ks cibule
tymián
250 g mrkev
bazalka
1 hřebíček
pepř
nasekaná petrželka
2 lžíce rajský protlak
500 g kořenová zelenina
1 kg hovězí nebo kančí kýty
0.5 l hovězí bujon
tuk na smažení Ceres soft

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostky, zprudka opečeme na tuku Ceres soft. Přidáme jemně nakrájenou cibulku a ještě chvíli restujeme. Uhasíme rozšlehaným protlakem v hovězím bujonu s bazalkou, hřebíčkem a tymiánem. Necháme hodinku probublávat.

  2. Mezitím si nakrájíme mrkev a zeleninu na kolečka. Brambory oloupeme a nakrájíme na centimetr silné plátky.

  3. Když je maso měkké vyjmeme hřebíček a přidáme kořenovou zeleninu, mrkev a brambory. Opět necháme klokotat dokud nejsou brambory měkké.

  4. Ve finále už jen přidáme česnek a petrželku.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy