Rajčatovo-papriková omáčka s vepřovým recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

podle chuti
1 lžička sůl
omáčka
2 ks paprika
1 ks cibule
1 ks rajče
1 lžíce kečup
400 g vepřové maso
1 lžička mletá sladká paprika

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky. Vepřové maso nakrájíme na nudličky.

  2. Maso prudce osmahneme na oleji. Vmícháme mletou sladkou papriku a nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme kousky paprik, rajče a vše osmahneme. Přidáme kečup, zalijeme vodou a dusíme. Když je maso měkké, vyndáme ho z omáčky. Omáčku rozmixujeme nebo přecedíme. Pokud je moc řídká, zahustíme ji. Do omáčky vrátíme vepřové maso a dochutíme ji solí.

  3. Rajčatovo-paprikovou omáčku s vepřovým podáváme s rýží nebo houskovým knedlíkem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy