Riiseto s hráškem a petrželí recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

400 g rýže
40 g strouhaný parmazán
1 ks jarní cibulka
200 g mladý hrášek
podle chuti
sůl
mletý pepř
muškátový oříšek
podle potřeby
masový vývar

Postup přípravy receptu

  1. Mladou cibulku oloupeme, umyjeme a zpěníme na olivovém oleji.

  2. K cibulce přidáme hrášek (asi půlku), rýži a podlijeme horkým masovým vývarem. Jakmile vše začne vařit, přidáme zbytek hrášku, strouhaný sýr, muškátový oříšek, nasekanou petrželku, sůl a pepř. Dovaříme za stálého míchání.

  3. Riiseto s hráškem a petrželí podáváme jako přílohu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy