Rilský kapr recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

- - olej
- - sůl
2 ks vejce
3 ks karotka
- - mouka hladká
1 ks kapr
- - pepř mletý
2 lžíce víno bílé
50 g kapie sterilované
50 g žampióny sterilované

Postup přípravy receptu

  1. Kapra nakrájíme na porce, osolíme a opepříme. Do rozšlehaných vajec zamícháme žampiony a kapie nakrájené na tenké nudličky, rozředíme vínem, osolíme a přidáme tolik mouky, aby vzniklo středně husté těstíčko. Připravené porce kapra v těstíčku obalíme a ihned usmažíme v rozehřátém tuku z obou stran. Hotové porce kapra posypeme nastrouhanou karotkou a podle chuti můžeme pokapat citronovou šťávou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy