Romadurová buchta recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- sůl 5 ks vejce pažitka 1 balíček prášek do pečiva 1 kelímek tvaroh 10 dkg hladká mouka 10 dkg polohrubá mouka 20 dkg rozpuštěné máslo 500 g šunkový salám mletý černý pepř 4 ks romadur
Postup Romadurová buchta recept
Postup přípravy receptu
-
Romadur rozmixujeme. Přidáme vejce, mouku, máslo, tvaroh, kypřící prášek do pečiva, pažitku nebo nať z cibule. Nakonec vmícháme na kostičky nakrájený šunkový salám. Vše důkladně promícháme.
Těsto dáme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Romadurovou buchtu pečeme v troubě na 170 °C (nebo 160 °C horkovzdušná trouba) zhruba 25 - 30 minut.
Romadurovou buchtu nakrájíme a podáváme.