Rošťáci z vepřové kýty recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 4 plátky vepřová kýta podle potřeby olej marináda 1 lžička sůl 2 ks vejce 4 lžičky solamyl 4 lžičky plnotučná hořčice 2 lžíce worchester 1 lžička mletý černý pepř 2 lžíce polévkové koření maggi
Postup Rošťáci z vepřové kýty recept
Postup přípravy receptu
-
Na marinádu smícháme vejce, solamyl, plnotučnou hořčici, worchester, polévkové koření maggi, mletý černý pepř a sůl.
Den předem plátky masa naklepeme a potom postupně namáčíme do marinády a skládáme do misky. Zbylou marinádou maso zalijeme a dáme do ledničky uležet.
Druhý den naložené maso opečeme na oleji.
Rošťáky z vepřové kýty podáváme s hranolky a zeleninovou oblohou.