Rošťáci z vepřové kýty recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 plátky vepřová kýta
podle potřeby
olej
marináda
1 lžička sůl
2 ks vejce
4 lžičky solamyl
4 lžičky plnotučná hořčice
2 lžíce worchester
1 lžička mletý černý pepř
2 lžíce polévkové koření maggi

Postup přípravy receptu

  1. Na marinádu smícháme vejce, solamyl, plnotučnou hořčici, worchester, polévkové koření maggi, mletý černý pepř a sůl.

  2. Den předem plátky masa naklepeme a potom postupně namáčíme do marinády a skládáme do misky. Zbylou marinádou maso zalijeme a dáme do ledničky uležet.

  3. Druhý den naložené maso opečeme na oleji.

  4. Rošťáky z vepřové kýty podáváme s hranolky a zeleninovou oblohou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy