Rozlítaní ptáčci recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 lžíce olej
sůl
1 ks vejce
2 lžíce mouka
2 lžičky hořčice
1 kostka masox
3 ks kyselá okurka
600 g hovězí zadní
1 ks cibule (velká)
100 g měkký salám

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na plátky. Ty naklepeme, osolíme, potřeme hořčicí a obalíme v mouce. Cibuli očistíme a nakrájíme nadrobno.

  2. V tlakovém hrnci rozpálíme olej, plátky po obou stranách opečeme, přidáme nakrájenou cibuli, masox, zalijeme 3 dl vody, hrnec uzavřeme a dusíme 40 minut.

  3. Mezitím si uvaříme vejce natvrdo, zchladíme, oloupeme a spolu s okurkami a salámem nakrájíme.

  4. Pak hrnec otevřeme, do šťávy přidáme vejce, okurky a salám. Prohřejeme.

  5. Podáváme s rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy