Rybínátky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks vejce
60 g máslo
2-3 ks vařené brambory
500 g rybí filé
podle chuti
sůl
vegeta
čerstvá petrželka
mletý černý pepř
podle potřeby
strouhanka
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Ve slupce vařené brambory oloupeme a vychladlé nastrouháme.

  2. K bramborám přidáme drobně posekané rybí filé, kousek vlahého másla, nasekanou petrželku, vejce, sůl, vegetu a pepř. Podle potřeby přidáme i trochu strouhanky.

  3. Směs dobře zpracujeme, děláme menší ploché placičky a po obou

  4. stranách je smažíme v rozehřátém oleji.

  5. Hotové rybí karbanátky ozdobíme kroužky pórku. Rybínátky podáváme s tatarkou, vařeným bramborem a salátem podle chuti, dobrý je třeba rajský.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy