Rychlé rizoto recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- 3 lžíce olej sůl 3 lžíce máslo 2 ks cibule kečup 200 g sýr pepř 500 g kuřecí maso 5 ks rýže ve varných sáčcích 2 lžičky Vegeta papriková 1 balíček mražený hrášek s mrkví a kukuřicí
Postup Rychlé rizoto
Postup přípravy receptu
-
Nejprve si dáme vařit rýži podle návodu na krabičce.Její příprava trvá asi 20 min
Maso nakrájíme na malé kostičky a prudce osmažíme na oleji.Osolíme a okořeníme Vegetou
Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme dozlatova na másle.Přidáme zeleninu, kterou nemusíme rozmrazovat a mícháme, dokud zelenina „nepovolí“ a neprohřeje se
Pak ji smícháme s uvařenou rýží a usmaženým masem. Rizoto dochutíme pepřem a před podáváním ještě posypeme strouhaným sýrem a pokapeme kečupem. Vhodnou přílohou je salát z čerstvé zeleniny.