Rychlé rizoto recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

3 lžíce olej
sůl
3 lžíce máslo
2 ks cibule
kečup
200 g sýr
pepř
500 g kuřecí maso
5 ks rýže ve varných sáčcích
2 lžičky Vegeta papriková
1 balíček mražený hrášek s mrkví a kukuřicí

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve si dáme vařit rýži podle návodu na krabičce.Její příprava trvá asi 20 min

  2. Maso nakrájíme na malé kostičky a prudce osmažíme na oleji.Osolíme a okořeníme Vegetou

  3. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme dozlatova na másle.Přidáme zeleninu, kterou nemusíme rozmrazovat a mícháme, dokud zelenina „nepovolí“ a neprohřeje se

  4. Pak ji smícháme s uvařenou rýží a usmaženým masem. Rizoto dochutíme pepřem a před podáváním ještě posypeme strouhaným sýrem a pokapeme kečupem. Vhodnou přílohou je salát z čerstvé zeleniny.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!