Rychlé rizoto s mletým masem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 kapka olej
2 špetky sůl
1 ks cibule
0 sklenek voda
4 lžíce kečup
3 balíčky rýže
2 špetky vegeta
1 balíček mleté maso
1 plechovka sterilovaná kukuřice
1 plechovka sterilovaný hrášek
5 ks tavený sýr
2 špetky mletá sladká paprika

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Rýži dáme uvařit podle návodu na balení.

  2. Do hrnce s rozehřátým olejem vložíme nakrájenou cibuli, kterou uděláme dozlatova. Do hrnce potom přidáme mleté maso nebo masovou konzervu. Když se maso udělá, tak přidáme tavený sýr pro zjemnění.

  3. Dále přidáme kukuřici a hrášek (malé konzervy), dochutíme sladkou paprikou, vegetou a solí. Ještě přidáme trochu kečupu nebo rajčatového protlaku a trochu vody. Nakonec směs promícháme s uvařenou rýží.

  4. Rychlé rizoto s mletým masem ihned podáváme na stůl k jídlu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!