Rychloptáčci recept

Apetit Recepty omáčky

Suroviny na recept

sůl
2 ks vejce
2 ks cibule
sádlo
párek
1 lžíce plnotučná hořčice
sterilované okurky
šunkový salám
50 dkg vepřové maso
mletá sladká paprika
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. Maso nakrájíme na kostičky. Sálám, párek a okurky nakrájíme na kousky. Vejce uvaříme natvrdo a nakrájíme na kostičky

  2. Nejprve orestujeme na sádle nebo na oleji jemně nakrájenou cibuli, potom přidáme nakrájené maso a orestujeme, aby se maso zatáhlo. Dále osolíme, opepříme, přidáme mletou sladkou papriku, salám, párek, okurky, uvařená vejce a plnotučnou hořčici. Zalijeme vodou a vaříme doměkka. Když je maso měkké, zahustíme jíškou

  3. Rychloptáčky podáváme s houskovými knedlíky nebo těstovinami.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!