Rytířské prsty recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

6 ks jemné párky
na potření
1 kostka lučina
na ozdobu
3 ks cherry rajče
4 lžičky jemný kečup

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve uvaříme párky. Necháme je vychladnout a pak každý z nich rozkrojíme na polovinu. Na každém prstu vytvoříme v místě kloubu dva zářezy. Na konci vykrojíme tvar nehtu.

  2. Nyní začneme s výrobou nehtů. Rajčata rozkrájíme na čtvrtiny a odstraníme jádřinec. Na odkrojenou část prstu naneseme trochu lučiny a nalepíme na něj rajčatový nehet.

  3. Takto připravené rytířské prsty ihned podáváme. Kečupem potřené konce rytířských prstů dodávají skvělý krvavý efekt!


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy