Salátový kapr recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
2 ks majonéza
15 dkg vařené brambory
2 ks kyselé okurky
20 dkg kapří maso
10 dkg vařená zeleninová směs
2 lžíce strerilovaný hrách
podle chuti
cukr
sůl
ocet
podle potřeby
olej

Postup přípravy receptu

  1. Kapří maso osolíme a na rozpáleném oleji opečeme.

  2. Připravíme si zeleninu a brambory, které uvaříme a nakrájíme na kostičky. Hrách slijeme.

  3. Vychladlé maso nakrájíme, smícháme s pokrájenou vařenou zeleninou, bramborami a hrachem. Přidáme najemno nakrájené okurky, vmícháme 2 vaničky majonézy, ocet, osolíme, osladíme a dáme vychladit alespoň na 6 hodin.

  4. Salátového kapra podáváme s pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy