Sedlácký hrnec recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- sůl 200 g šunka 0 ks celer 2 ks chřest 2 ks mrkev 0 ks kapusta 0 ks květák 2 ks párek 400 g hovězí maso 4 ks barevná paprika
Postup Sedlácký hrnec recept
Postup přípravy receptu
-
Zeleninu očistíme.
Společně povaříme šunku a hovězí maso s mrkví, celerem a kapustou. Když je maso poloměkké, přidáme květák, papriku a pórek. Směs podle chuti osolíme. Před dovařením přidáme párky a chřest a uvaříme doměkka.
Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na hrubší plátky. Zeleninu také překrájíme na menší kousky.
Maso rozdělíme na talíře a obložíme zeleninou. Podle chuti přelijeme vývarem. Sedlácký hrnec ihned podáváme.