Sedlácký hrnec recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
200 g šunka
0 ks celer
2 ks chřest
2 ks mrkev
0 ks kapusta
0 ks květák
2 ks párek
400 g hovězí maso
4 ks barevná paprika

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu očistíme.

  2. Společně povaříme šunku a hovězí maso s mrkví, celerem a kapustou. Když je maso poloměkké, přidáme květák, papriku a pórek. Směs podle chuti osolíme. Před dovařením přidáme párky a chřest a uvaříme doměkka.

  3. Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na hrubší plátky. Zeleninu také překrájíme na menší kousky.

  4. Maso rozdělíme na talíře a obložíme zeleninou. Podle chuti přelijeme vývarem. Sedlácký hrnec ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy