Sekané bifteky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžíce whisky
1 lžíce worchesterová omáčka
80 dkg hovězí roštěnec
podle potřeby
olej
podle chuti
sůl
drcený pepř
chilli koření
sušený rozmarýn

Postup přípravy receptu

  1. Maso dvakrát umeleme, dobře rozmícháme s whisky, worchesterovou omáčkou, pepřem, chilli kořením, rozmarýnem a solí.

  2. Rukama potřenýma olejem ze směsi utvoříme čtyři bifteky. Rozložíme je na prkénko, zakryjeme potravinářskou folií a necháme alespoň 6 hodin rozležet.

  3. Sekané bifteky v pánvi tence potřené olejem upečeme z obou stran.

  4. Sekané bifteky podáváme se zeleninou a různě upravenými brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy