Sekané bifteky s vejci recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks vejce
6 lžic mléko
0.5 ks cibule
1 ks houska
1 lžička hrubá mouka
250 g mleté maso
podle potřeby
olej
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
příloha
4 ks vejce

Postup přípravy receptu

  1. Housku rozkrájíme na tenké plátky a zvlhčíme mlékem. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Rozklepneme vejce a oddělíme žloutek od bílku.

  2. Navlhčenou housku rozmělníme, přidáme mleté maso, cibuli, bílek, mouku, podle chuti sůl a pepř. Z hmoty připravíme tenké bifteky, které na rozpáleném oleji z obou stran opečeme.

  3. Mezitím si na jiné pánvi připravíme 4 sázená vejce, bílky osolíme.

  4. Opečené bifteky přendáme na talíře, poklademe sázenými vejci a ihned servírujeme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy