Sendvičová polévka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

150 g ementál
2 ks houska
2 lžíce sherry
nasekaná petrželka
1 l masový vývar

Postup přípravy receptu

  1. Housky nakrájíme na plátky. Předehřejeme si troubu a plátky housky v troubě lehce opečeme. Jestliže plátky opečete na suché pánvi, docílíte stejného efektu.

  2. Sýr nakrájíme na plátky na stejné plátky jako jsou plátky housky. Opečené housky obložíme sýrem a položíme do misky.

  3. Masový vývar přivedeme k varu, ochutíme sherry a zalijeme jím housky v misce. Nakonec dáme vývar zapéct zpátky do trouby nebo do mikrovlnky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy