Škaredé maso recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 stroužek česnek
1 ks cibule
1 kostka masox
4 ks vepřová kotleta
na obalení
vejce
strouhanka
podle potřeby
olej na opečení

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme rozdrceným česnekem.

  2. Kotlety obalíme nejprve ve strouhance a pak v rozšlehaném vejci. Opečeme je na pánvi a rozložíme do pekáčku. Drobně nasekanou velkou cibuli osmažíme dorůžova a nasypeme na kotlety. Vše zalijeme 1/4 l horkého vývaru z kostky masoxu. Škaredé maso dáme péct do trouby. Pečeme, až maso zhnědne.

  3. Upečené škaredé maso podáváme s brambory, hranolky nebo kaší. Záleží na chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy