Slepice v nudlích recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

- - sůl
1 svazek petrželka
1 ks cibule
0.5 lžičky glutasol
1 ks slepice
3 lžíce zelenina kořenová
- - pepř celý
- - nudle široké
- - nové koření

Postup přípravy receptu

  1. Slepici rozdělíme na 4 díly a dáme ji vařit spolu s kořenovou zeleninou, cibulí, solí a kořením. Uvaříme doměkka, nejlépe v papiňáku. Potom maso vykostíme, vývar procedíme, dochutíme glutasolem a nakrájíme maso na menší kousky. Do vývaru vhodíme dlouhé široké nudle a 5 minut je vaříme. Maso rozdělíme do misek, přelijeme vývarem s nudlemi a posypeme petrželkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!