Smraďoši z trouby recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

8 plátků slanina
sůl
1 ks cibule
4 ks špekáček
mletý pepř
1 ks romadur

Postup přípravy receptu

  1. Špekáčky si podélně rozřízneme, aby vznikla kapsička na naplnění. Osolíme, opepříme. Vložíme trochu na půlkolečka nakrájené cibule a vtiskneme čtvrtku romaduru (rozčtvrcený podélně). Poklademe půlkolečky cibule a obalíme dlouhými plátky slaniny, aby spoj byl na spodu špekáčku

  2. Smraďoše vložíme do pekáčku vyloženého pečícím papírem a upečeme v troubě

  3. Smraďoše z trouby podáváme nejlépe s brambory nebo bramborovou kaší.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!