Svádovské filé recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

60 g slanina
sůl
20 g máslo
2 lžíce hořčice
20 ks kapary
150 ml zakysaná smetana
citronová šťáva
50 g tvrdý sýr
600 g rybí filé
2 ks sterilovaná okurka

Postup přípravy receptu

  1. Kousky filé pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli uležet. Potom osolíme, naskládáme do vymaštěného pekáčku, každý kousek potřeme hořčicí. Na jednotlivé kousky naskládáme kolečka okurky, sekané kapary a kostičky na pánvi vyškvařené slaniny.

  2. Vše zalijeme smetanoua posypeme strouhaným sýrem. V předehřáté troubě zapečeme do růžova.

  3. Svádovské filé podáváme s americkým bramborem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy