Tilpie filet recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

rybí filé
podle chuti
sůl
citronová kůra
směs koření na ryby
směs sedmero pepřů
podle potřeby
máslo
mrkev
zelené fazolové lusky
pastyňák

Postup přípravy receptu

  1. Rybí filet posypeme sušenou citronovou kůrou a malinko kořenící směsí na ryby, pak hodně posypeme sedmero pepři na steaky a potom přidáme trochu soli. Mrkev a pastyňák pokrájíme na hrubo.

  2. Do většího pekáče dáme pokrájenou mrkev a pastyňák v poměru 1:1 a přidáme balíček zelených fazolových lusků, posypeme trochou soli a sedmero pepři. Na tuto směs poklademe předem připravené filety, na které těsně před pečením dáme plátky nakrájeného másla, aby pokrylo všechno maso a ještě malinko osolíme.

  3. Tilpie filet pečeme asi půl hodiny v troubě předehřáté na 200 °C.

  4. Tilpie filet podáváme s bramborem politým máslem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy