Tlačenková pomazánka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 špetky sůl
2 lžičky ocet
15 dkg cibule
10 dkg majonéza
3 dkg plnotučná hořčice
15 dkg sterilované okurky
3 dkg rostlinný olej
2 špetky mletý černý pepř
40 dkg světlá tlačenka
15 dkg sterilovaná kapie

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu očistíme.

  2. V masovém mlýnku semeleme cibuli, tlačenku, kapii a okurky. Do umletého základu pomazánky vmícháme hořčici, majonézu nebo tatarku, ocet a podle chuti pomazánku okořeníme solí a pepřem.

  3. Tlačenkovou pomazánku necháme vychladit. Vychlazenou tlačenkovou pomazánku mažeme na čerstvé pečivo.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy