Topopo salát recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 250 g hrášek 2 lžíce olej sůl 100 g čedar 2 lžíce vinný ocet 100 g jarní cibulka 50 g celerová nať 1 lžička zelená jalapeňo paprička 1 ks zimní salát
Postup Topopo salát recept
Postup přípravy receptu
-
Připravíme si suroviny. Zeleninu očistíme. Hrášek můžeme použít čerstvý nebo sterilovaný. Místo zimního salátu můžeme použít brokolici nebo kadeřávek. Salát natrháme, cibulku nakrájíme na kolečka. Nať nasekáme. Čedar nastrouháme.
Všechny suroviny důkladně ale opatrně promícháme.
Topopo salát podáváme s tortillou. Můžeme doplnit studeným kuřetem, krocanem, krevetami nebo i mušlemi. Salát posypeme strouhaným čedarem nebo ementálem.