Topopo salát recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

250 g hrášek
2 lžíce olej
sůl
100 g čedar
2 lžíce vinný ocet
100 g jarní cibulka
50 g celerová nať
1 lžička zelená jalapeňo paprička
1 ks zimní salát

Postup přípravy receptu

  1. Připravíme si suroviny. Zeleninu očistíme. Hrášek můžeme použít čerstvý nebo sterilovaný. Místo zimního salátu můžeme použít brokolici nebo kadeřávek. Salát natrháme, cibulku nakrájíme na kolečka. Nať nasekáme. Čedar nastrouháme.

  2. Všechny suroviny důkladně ale opatrně promícháme.

  3. Topopo salát podáváme s tortillou. Můžeme doplnit studeným kuřetem, krocanem, krevetami nebo i mušlemi. Salát posypeme strouhaným čedarem nebo ementálem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy