Tyrolská selská omeleta recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 ks vejce
2 lžíce sádlo
200 g vařené uzené maso
500 g vařené brambory ve slupce
4 plátky anglická slanna
podle chuti
sůl
1 svazeček pažitka
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Vařené brambory ve slupce oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Vařené uzené maso nakrájíme na kostičky, anglickou slaninu na nudličky.

  2. V pánvi rozehřejeme sádlo a slaninu na něm lehce opečeme. Přidáme brambory a opečeme je do dokřupava. Přimícháme uzené maso. V hrnku rozšleháme vejce a brambory zalijeme. Počkáme, až se vejce srazí. Selskou omeletu ochutíme solí a pepřem. Omytou a osušenou pažitku nahrubo nakrájíme a omeletu jí posypeme.

  3. Tyrolskou selskou omeletu podáváme přímo z pánve.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy