Valtický kapr recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 stroužky česnek
sůl
petrželka
4 porce kapr
mletý bílý pepř
2 lžíce citronová šťáva
olej na smažení
celerová nať

Postup přípravy receptu

  1. Nať a petrželku omyjeme nasekáme najemno.

  2. Česnek oloupeme, utřeme se solí, smícháme s jemně nasekanou petrželkou, celerovou natí a pepřem. Porce kapra směsí potřeme a necháme asi 20 minut odležet.

  3. Potom je opékáme na dobře rozehřátém tuku. Na závěr pokapeme citronovou šťávou.

  4. Valtického kapra ihned podáváme. Nejlepší je v kombaci s vařeným bramborem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy