Vodácký tuplákový hermburger recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks rajče
1 ks červená cibule
2 ks bulka
1 balení Sedlčanský tuplák s pepřem
na potření
olej
hořčice
kečup
barbecue omáčka

Postup přípravy receptu

  1. Sedlčanský tuplák potřeme trochou oleje, zabalíme do alobalu a vložíme na rozpálený gril.

  2. Cibuli nakrájíme na kolečka a opečeme na grilu. Bulku rozkrojíme na půlku a také dáme na gril rozpéct. Když je vše ogrilované, je čas sestavit hermburger.

  3. Ogrilovanou bulku můžeme potřít hořčicí, kečupem nebo barbecue omáčkou. Na spodní část bulky dáme grilovaný tuplák, na něj kolečko rajčete, opečenou cibuli a vše přiklopíme horní částí bulky.

  4. Vodácký tuplákový hermburger ihned podáváme jako neodolatelnou pochoutku.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy