Vylepšená pomazánka z paštiky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks vejce
60-100 g máslo
1 ks cibule
190 g paštika
strouhaný eidam
podle chuti
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve si připravíme všechny ingredience. Začneme vejcem, které uvaříme natvrdo, oloupeme a nasekáme na kostičky. Cibulku oloupeme a nakrájíme nadrobno. Máslo necháme změknout při pokojové teplotě.

  2. Paštiku rozmícháme s máslem, strouhaným sýrem a přidáme vejce s cibulí. Společně promícháme a podle chuti doplníme o sůl a pepř.

  3. Pomazánku z paštiky můžeme nechat vychladit a podáváme ji s pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy