Záhorácká roláda recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks vejce
1 ks velká cibule
500 g míchané mleté maso
300 g kysané zelí
podle chuti
česnek
sůl
majoránka
mletý černý pepř
podle potřeby
olej
strouhanka

Postup přípravy receptu

  1. Mleté maso promícháme se strouhankou, vejcem, solí, kořením a utřeným česnekem.

  2. Cibuli oloupeme, na kostičky pokrájíme a osmahneme na oleji. Přidáme kysané zelí a podusíme.

  3. Hmotu rozprostřeme na vál a poklademe zelím podušeným na cibulce. Vytvarujeme váleček, který přeneseme do pekáčku.

  4. Záhoráckou roládu pečeme v troubě jako klasickou sekanou.

  5. Záhoráckou roládu podáváme s vařenými brambory nebo bramborovou kaší.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy