Zavařovaný fazolový salát recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 kg cibule
1 kg rajče
1 kg bílé fazole
1 kg barevná paprika
nálev
20 dkg cukr krystal
25 ml ocet 8%
2 dl rostlinný olej
1 ks deko

Postup přípravy receptu

  1. Fazole namočíme do vody a necháme je do druhého dne nabobtnat. Druhý den je uvaříme.

  2. Zeleninu očistíme a nakrájíme na nudličky. Cibuli podusíme na oleji jen tak do poloměkka, aby zesklovatěla. Zeleninu smícháme s fazolemi.

  3. Uvaříme si nálev a přecedíme jej do fazolového salátu a dáme do skleniček. Fazolový salát sterilujeme 15 minut při 80 °C.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy