Babiččina velikonoční nádivka recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- sůl 10 ks vejce petrželka majoránka pažitka 10 ks rohlík mletý pepř 1/2 kg uzené maso 1/2 kg vepřové maso kopřiva
Postup Babiččina velikonoční nádivka
Postup přípravy receptu
-
Vepřové a uzené maso uvaříme doměkka
Rohlíky nakrájíme na kostičky, pokropíme vývarem z masa, aby byly mírně nasáklé. Vmícháme žloutky, pepř, sůl, pažitku, majoránku, petrželku a nakonec dotuha ušlehané bílky. Podle chuti můžeme přidat i čerstvé nasekané kopřivy
Velikonoční nádivku dáme do formy a pečeme 1/2 - 3/4 hodiny
Babiččinu velikonoční nádivku podáváme podle chuti.