Baltická pomazánka recept

Apetit Recepty pomazánky

Suroviny na recept

sůl
1 ks cibule
4 lžíce majonéza
1 lžíce plnotučná hořčice
1 lžička mletá sladká paprika
mletý černý pepř
mleté chilli koření
1 plechovka baltické rybičky v rajčatové omáčce
1 kelímek řecký ovčí jogurt
1 plechovka baltické rybičky v oleji

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nebo kousek pórku nasekáme na drobno. Do mísy vyklopíme baltické rybičky v oleji a baltické rybičky v rajčatové omáčce

  2. K rybičkám přidáme nasekanou cibuli nebo kousek pórku, lžíci plnotučné hořčice, lžičku mleté papriky, kelímek řeckého ovčího jogurtu a asi 4 lžíce majonézy na uhlazení chutě. Trochu osolíme, opepříme a můžeme si namlít maličko chilli koření. Vše dobře promícháme

  3. Baltickou pomazánku namažeme na chléb nebo pečivo a doplníme čerstvou zeleninou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!