Barevná tuňáková pomazánka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

0 hrnků celer
0 hrnků kapie
2 plechovky tuňák v olivovém oleji
podle chuti
majonéza
chilli omáčka
citronová štáva

Postup přípravy receptu

  1. Tuňáka ze skla nebo plechovky necháme odkapat od oleje. Potom rybu rozmačkáme vidličkou a promícháme s najemno nasekaným celerem a kapií (z každého půl hrnku nasekaných kousků).

  2. Do připravené směsi přidáme domácí majonézu, chilli omáčku a citronovou šťávu.

  3. Tuňákovou pomazánku dobře promícháme, přikryjeme transparentní folií a necháme vychladit.

  4. Barevnou tuňákovou pomazánkou potíráme nejlépe čerstvé pečivo.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!