Barilla Penne s cuketou a sýrem Ricotta recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

6 stroužků česnek
0,5 lžiček sůl
4 lžíce máslo
3 ks šalotky
1 šálek sýr ricotta
0,25 lžiček mletý černý pepř
3 lžíce extra panenský olivový olej
1 balíček Barilla Penne
1 ks cuketa Julienne
0,25 šálků paštika z černých lanýžů
1 lžíce olej z bílých lanýžů

Postup přípravy receptu

  1. Ve velké pánvi rozehřejte olivový olej na středním plameni. Přidejte nakrájenou šalotku a česnek rozdrcených v drtiči, smažte 3 - 4 minuty do změknutí. Přidejte cuketu a máslo, vařte 10 minut za občasného míchání

  2. Přidejte ricottu, paštiku z černých lanýžů a lanýžový olej, duste na mírném ohni po dobu 5 minut. Penne uvařte podle návodu na obalu, sceďte a vraťte zpátky do hrnce

  3. Přidejte směs s ricottou, sůl a pepř s teplými těstovinami a vše dobře promíchejte

  4. Barilla Penne s cuketou a sýrem Ricotta servírujte na talíře a podávejte

  5. Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii

  6. Pro více informací navštivte www.barilla.cz


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!