Bramborová směs s mletým masem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 kg brambory
1 ks cibule
250 g mrkev
400 g červené sterilované fazole
2 lžíce worchesterová omáčka
500 g mleté maso mix
podle chuti
sůl
chilli paprička
mletý černý pepř
podle potřeby
1 l hovězí vývar
čerstvá petrželka

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli a brambory oloupeme a nakrájíme na osminky. Mrkev oškrábeme a nakrájíme na větší kostičky. Petrželku nasekáme na jemné kousky.

  2. V hrnci s troškou oleje opečeme mleté maso, které obracíme tak, aby se opékalo ze všech stran. Maso osolíme, opepříme a pokapeme worchesterem. Přidáme mrkev s brambory a podlijeme horkým vývarem. Pomalu vaříme asi 20 minut, dokud brambory nejsou měkké. Přidáme odkapané fazole a ještě krátce prohřejeme. Na závěr směs posypeme nasekanou petrželkou.

  3. Bramborovou směs s mletým masem podáváme teplou s pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!