Bramborová směs s mletým masem recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 kg brambory 1 ks cibule 250 g mrkev 400 g červené sterilované fazole 2 lžíce worchesterová omáčka 500 g mleté maso mix podle chuti sůl chilli paprička mletý černý pepř podle potřeby 1 l hovězí vývar čerstvá petrželka
Postup Bramborová směs s mletým masem recept
Postup přípravy receptu
-
Cibuli a brambory oloupeme a nakrájíme na osminky. Mrkev oškrábeme a nakrájíme na větší kostičky. Petrželku nasekáme na jemné kousky.
V hrnci s troškou oleje opečeme mleté maso, které obracíme tak, aby se opékalo ze všech stran. Maso osolíme, opepříme a pokapeme worchesterem. Přidáme mrkev s brambory a podlijeme horkým vývarem. Pomalu vaříme asi 20 minut, dokud brambory nejsou měkké. Přidáme odkapané fazole a ještě krátce prohřejeme. Na závěr směs posypeme nasekanou petrželkou.
Bramborovou směs s mletým masem podáváme teplou s pečivem.