Bulharská pomazánka recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 5 lžiček cukr 2 lžíce olej 1 lžička sůl 1 lžička ocet 2 lžíce hořčice 1 sklenice rajčatový protlak 1 lžička chilli 3 ks velká cibule 300 g tatarská omáčka 1 sklenice kyselé okurky 500 g točený salám
Postup Bulharská pomazánka recept
Postup přípravy receptu
-
Salám, oloupanou cibuli a okurky bez nálevu pomeleme na masovém strojku.
Olej, hořčici, rajský protlak, sůl, cukr, ocet a chilli za stálého míchání krátce povaříme a přidáme do umleté směsi.
Důkladně vše promícháme, přidáme tatarskou omáčku a opět promícháme.
Bulharskou pomazánku necháme v lednici odležet. Podáváme s pečivem.