Bulharská pomazánka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

5 lžiček cukr
2 lžíce olej
1 lžička sůl
1 lžička ocet
2 lžíce hořčice
1 sklenice rajčatový protlak
1 lžička chilli
3 ks velká cibule
300 g tatarská omáčka
1 sklenice kyselé okurky
500 g točený salám

Postup přípravy receptu

  1. Salám, oloupanou cibuli a okurky bez nálevu pomeleme na masovém strojku.

  2. Olej, hořčici, rajský protlak, sůl, cukr, ocet a chilli za stálého míchání krátce povaříme a přidáme do umleté směsi.

  3. Důkladně vše promícháme, přidáme tatarskou omáčku a opět promícháme.

  4. Bulharskou pomazánku necháme v lednici odležet. Podáváme s pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!