Cibule na hořčici recept

Apetit Recepty přílohy

Suroviny na recept

sůl
150 ml vývar
2 lžíce máslo
600 g cibule
100 ml bílé víno
hladká mouka
2 lžíce kremžská hořčice

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli očistíme a nasekáme nahrubo

  2. Nakrájenou cibuli osmahneme na másle, podlijeme vínem a když se víno vydusí, zaprášíme ji moukou. Krátce osmahneme a podlijeme trochou vývaru smíchaného s hořčicí. Cibuli dusíme pod pokličkou asi 10 - 15 minut téměř doměkka. Osolíme a dál dusíme, aby omáčka co nejvíce zhoustla

  3. Cibuli na hořčici podáváme k pečenému masu jako přílohu místo zelí

  4. Foto: Shutterstock.com


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!