Crocchino zmrzlina recept
Apetit Recepty dezertySuroviny na recept
- 170 ml smetana ke šlehání 56 g přírodní cukr 320 ml plnotučné mléko 225 g crocchino leone
Postup Crocchino zmrzlina
Postup přípravy receptu
-
Mléko s cukrem přivedeme k varu a následně vhodíme pralinky crocchino leone, které do směsi vmícháme, až se čokoládová složka úplně rozpustí. Poté sejmeme z plotny a necháme vychladnout
Během chladnutí párkrát zamícháme. Vyšleháme šlehačku a vmícháme do zchladlé směsi. Nádobu s čokoládovou směsí vložíme na půl dne do mrazáku. Během zmrazování několikrát pořádně zamícháme
Crocchino zmrzlinu podáváme jako osvěžující sladkost. Aby se zmrzlina dobře nabírala, vyndáme ji pár chvil před podáváním z mrazáku.