Sýrová jehla s vařenými brambory recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

1 ks vejce
vejce
strouhanka
500 g brambory
hladká mouka
150 g tvrdý sýr
100 ml tatarská omáčka
čerstvá zelenina
150 g uzený tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

  1. Tvrdý sýr eidam a uzený tvrdý sýr eidam nakrájíme na kostky

  2. Na špejle potom střídavě napichujeme oba sýry a celé je obalíme v klasickém trojobalu (vejce, hladká mouka, strouhanka)

  3. Obalené sýrové jehly usmažíme ve fritéze a k tomu si uvaříme v hrnci nové brambory

  4. Sýrovou jehlu servírujeme s vařenými brambory, na talíři ozdobíme zeleninou a chuťově vylepšíme tatarskou omáčkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!