Drůbeží játra na smetaně recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 lžíce majoránka
1 ks cibule
1 kostka masox
3 lžíce zakysaná smetana
1 lžíce gulášové koření
0 kg drůbeží játra
podle potřeby
olej
mouka

Postup přípravy receptu

  1. Na rozehřátém oleji orestujeme cibulku, přidáme játra nakrájená na menší kousky, 1 lžíci gulášového koření (paprika, česnek, sůl, pepř). Podlijeme vodou, přidáme masox a 10 minut dusíme. Smícháme 3 lžíce zakysané smetany se 2 lžícemi mouky a přidáme do podušených jater. Chvíli povaříme a ochutíme majoránkou.

  2. Hotová drůbeží játra na smetaně podáváme s opečeným bramborem, rýží, nebo topinkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!