Drůbeží játra na smetaně recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 lžíce majoránka 1 ks cibule 1 kostka masox 3 lžíce zakysaná smetana 1 lžíce gulášové koření 0 kg drůbeží játra podle potřeby olej mouka
Postup Drůbeží játra na smetaně recept
Postup přípravy receptu
-
Na rozehřátém oleji orestujeme cibulku, přidáme játra nakrájená na menší kousky, 1 lžíci gulášového koření (paprika, česnek, sůl, pepř). Podlijeme vodou, přidáme masox a 10 minut dusíme. Smícháme 3 lžíce zakysané smetany se 2 lžícemi mouky a přidáme do podušených jater. Chvíli povaříme a ochutíme majoránkou.
Hotová drůbeží játra na smetaně podáváme s opečeným bramborem, rýží, nebo topinkou.