Fazolkový salát s krevetami recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
3 kapky olivový olej
150 g bílý jogurt
150 g vyloupané krevety
300 g zelené fazolky
podle chuti
sůl
mletý bílý pepř
chilli koření
čerstvé bylinky

Postup přípravy receptu

  1. Zelené fazolkové lusky spaříme ve vroucí vodě společně s krevetami. Stačí asi 3 až 4 minuty. Pak je necháme vychladnout.

  2. Česnek oloupeme a prolisujeme.

  3. Vychladlé fazolky a krevety smícháme s prolisovaným česnekem, nízkotučným jogurtem, sekanými bylinkami a olivovým olejem.

  4. Podle chuti fazolkový salát s krevetami osolíme a okořeníme. Salát podáváme dobře vychlazený.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!