Gothaj Ču Žu recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- 2 lžíce olej sůl 3 lžíce sádlo 100 g pórek 440 g rýže 450 g gothajský salám 2 lžíce sójová omáčka 1 šálek vývar z kostky 100 g hlávkové zelí mletý černý pepř
Postup Gothaj Ču Žu
Postup přípravy receptu
-
Rýži opláchneme a uvaříme podle návodu na balení. Pórek a zelí nakrájíme na nudličky a gothajský salám na kostičky
Na pánvi s trochou oleje opečeme zelí s pórkem, zalijeme vývarem a chvíli podusíme. V druhé pánvi na sádle zprudka osmažíme salám, přidáme ho k zelí s pórkem a okořeníme solí, sójovou omáčkou a pepřem
Gothaj Ču Žu podáváme s rýží a případně můžeme smíchat dohromady.