Gothaj Ču Žu recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

2 lžíce olej
sůl
3 lžíce sádlo
100 g pórek
440 g rýže
450 g gothajský salám
2 lžíce sójová omáčka
1 šálek vývar z kostky
100 g hlávkové zelí
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Rýži opláchneme a uvaříme podle návodu na balení. Pórek a zelí nakrájíme na nudličky a gothajský salám na kostičky

  2. Na pánvi s trochou oleje opečeme zelí s pórkem, zalijeme vývarem a chvíli podusíme. V druhé pánvi na sádle zprudka osmažíme salám, přidáme ho k zelí s pórkem a okořeníme solí, sójovou omáčkou a pepřem

  3. Gothaj Ču Žu podáváme s rýží a případně můžeme smíchat dohromady.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!