Italská polévka s uzeným tofu recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 80 g rajčatový protlak 200 g uzené tofu podle chuti cukr sůl rajče estragon těstoviny nebo obilné vločky (ovesné, žitné, pšeničné) podle potřeby olej celozrnná mouka
Postup Italská polévka s uzeným tofu recept
Postup přípravy receptu
-
Z mouky a oleje uděláme světlou zápražku, přidáme rajčatový protlak a trochu cukru. Zalijeme vodou, necháme vzkypět.
V jiné nádobě uvaříme v dostatečném množství osolené vody těstoviny podle vlastního výběru (vhodnější jsou drobné tvary) a spolu s kostkami uzeného tofu vložíme do polévky. Pokud je třeba, dochutíme polévku s uzeným tofu solí, cukrem a necháme přejít varem.
Do vychladlé italské polévky s uzeným tofu můžeme nakrájet syrová rajčata a podáváme.