Kefírová buchta s broskvemi recept

Apetit Recepty moučníky

Suroviny na recept

150 g olej
1 ks vejce
2 lžíce rum
2 lžíce kakao
250 ml kefír
200 g cukr moučka
cukr moučka
350 g polohrubá mouka
tuk na vymazání
2 lžičky jedlá soda
mouka na vysypání
1 plechovka kompotované broskve

Postup přípravy receptu

  1. Vejce, olej a cukr ušleháme, potom přimícháme kefír, kakao, rum, sodu, nakonec mouku

  2. Těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech, poklademe na kostky nakrájenými broskvemi a pečeme v předehřáté troubě na 200 °C asi 15 minut

  3. Ještě teplou kefírovou buchtu s broskvemi posypeme moučkovým cukrem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!