Krémový jahodový dezert recept

Apetit Recepty dezerty

Suroviny na recept

3 - 4 lžíce cukr krupice
1 balíček piškoty
1 kelímek zakysaná smetana
4 hrstě čerstvé jahody
2 kelímky pomazánkové máslo
1/2 kelímku jahodový Actimel

Postup přípravy receptu

  1. Jahody omyjeme, zbavíme zelených částí a podle velikosti rozkrájíme na menší kousky nebo plátky

  2. Pomazánkové máslo vyklopíme do misky a rozmícháme se zakysanou smetanou a cukrem. Dochutíme a rozředíme Actimelem s jahodovou příchutí

  3. Do 4 středních misek dáme vrstvu piškotů, jahod a zalijeme krémem. Opět piškoty, jahody a přelijeme zbylým krémem

  4. Krémový jahodový dezert necháme před podáváním rozležet a vychladit.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!