Krémový jahodový dezert recept
Apetit Recepty dezertySuroviny na recept
- 3 - 4 lžíce cukr krupice 1 balíček piškoty 1 kelímek zakysaná smetana 4 hrstě čerstvé jahody 2 kelímky pomazánkové máslo 1/2 kelímku jahodový Actimel
Postup Krémový jahodový dezert
Postup přípravy receptu
-
Jahody omyjeme, zbavíme zelených částí a podle velikosti rozkrájíme na menší kousky nebo plátky
Pomazánkové máslo vyklopíme do misky a rozmícháme se zakysanou smetanou a cukrem. Dochutíme a rozředíme Actimelem s jahodovou příchutí
Do 4 středních misek dáme vrstvu piškotů, jahod a zalijeme krémem. Opět piškoty, jahody a přelijeme zbylým krémem
Krémový jahodový dezert necháme před podáváním rozležet a vychladit.